Депутати з фракції мера Дніпра замість відрядження відпочивали на Мальдівах, – ЗМІ

16 вересня 2024 р. 18:33

16 вересня 2024 р. 18:33


Як можна побачити, під час відпочинку депутати ласували омарами з просеко, а у перервах між трапезою вони танцювали та співали патріотичні пісні.

Зокрема, на відео можна побачити голову фракції Філатова у міськраді Сергія Пустовія, який опікується земельними питаннями. Компанію йому склали його дружина Ірина те ще кілька депутатів разом з їхніми супутницями.

Депутати з фракції мера Дніпра замість відрядження відпочивали на Мальдівах, – ЗМІ фото 1

Під час відпочинку дніпровські депутати та їхні подруги зовсім не соромилися демонструвати розкішний спосіб життя.

Зокрема, депутат від «Пропозиції» Євген Кривошеєв, який також відповідає у Філатова за землю та будівництво , приїхав на Мальдіви з дружиною Ольгою, яка вбралася у коштовності на суму понад €50 тис. (кольє Van Cleef – €12 900, браслети – €6600 та €4950, Cartie за €14 400, сережки за €4450).

Депутати з фракції мера Дніпра замість відрядження відпочивали на Мальдівах, – ЗМІ фото 2

Саме відео на телефон зняв ще один депутат Дніпровської міськради Каміль Примаков з «Євросолідарності», на руці якого можна побачити годинник Rolex Skydweller за $25 000. Його дружина Оксана вдягнена у браслети Сartier Love, Petit Modele, Pave, загальна вартість яких склала понад €150 тис.

Депутати з фракції мера Дніпра замість відрядження відпочивали на Мальдівах, – ЗМІ фото 3

Водночас автори розслідування зазначають, що дозвіл на таке «відрядження» депутатам підписував особисто мер Дніпра Борис Філатов – нібито для участі у міжнародній конференції з відбудови міста.

Депутати з фракції мера Дніпра замість відрядження відпочивали на Мальдівах, – ЗМІ

Джерело: Главком

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua