Все готово вже на 90%: Зеленський розповів, коли представить союзникам «план перемоги»

16 вересня 2024 р. 20:24

16 вересня 2024 р. 20:24


Президент Володимир Зеленський у понеділок, 16 вересня, провів низку нарад, присвячених підготовці та реалізації «плану перемоги» у війні проти росії.

Про це глава держави розповів у ході вечірнього звернення до нації.

Він розповів, що учасники нарад працювали над військовим, політичним, дипломатичним та економічним наповненням ініціативи.

«Залучені ключові особи за кожним напрямом. І необхідні для України кроки вже визначені, абсолютно чітко. Те, що може дати нам максимально сильні позиції для наближення миру – реального, справедливого миру. Для кожного кроку є й чіткий перелік пунктів, що саме необхідно, що саме працюватиме на посилення», – сказав Зеленський.

За словами президента, «план перемоги» виписано вже більш ніж на 90%. Зеленський вважає, що у комплексі цей пакет «може забезпечити правильний розвиток ситуації не лише для України, а й для всіх у світі, хто цінує міжнародне право».

«Вже на наступний тиждень ми готуємо План перемоги для представлення союзникам», - підсумував він.

Нагадаємо, нещодавно Зеленський заявляв, що кожен пункт плану перемоги залежатиме від рішень президента США Джо Байдена .

Раніше німецьке видання Bild опублікувало матеріал , у якому йдеться про те, що президент України може оголосити в США про фактичне заморожування війни. В Офісі президента відреагували на цю інформацію.

Все готово вже на 90%: Зеленський розповів, коли представить союзникам «план перемоги»

Джерело: www.slovoidilo.ua (Політика)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua