Трамп заявив, що друга спроба замаху на нього пов'язана з висловлюваннями Байдена та Гарріс

16 вересня 2024 р. 22:11

16 вересня 2024 р. 22:11


Експрезидент США Дональд Трамп стверджує, що замах на його життя скоїли через висловлювання нинішнього глави Білого дому Джо Байдена та віцепрезидентки Камали Гарріс.

Заяву Трампа цитує Fox News .

За словами кандидата в президенти від республіканців, підозрюваний у стрілянині «діяв на вкрай провокаційних висловлюваннях» Демократичної партії.

«Він повірив риториці Байдена та Харріс і діяв відповідно до неї. Їхня риторика змушує атакувати мене», – стверджує політик.

Він також вказав на попередні коментарі Байдена та Харріс, у яких вони називали Трампа «загрозою демократії», і у відповідь назвав представників Демпартії «людьми, які хочуть зруйнувати нашу країну».

Нагадаємо, 15 вересня поряд з гольф-клубом Дональда Трампа сталася стрілянина . Пізніше чоловіка зі зброєю було затримано, ним виявився 58-річний Раян Веслі Раут. ймовірну спробу замаху на експрезидента довірили розслідувати ФБР .

Президент США Джо Байден та кандидатка від демократів Камала Гарріс вже прокоментували новий замах на Трампа .

Президент України Володимир Зеленський, у свою чергу, заявив, що радий тому, що Дональд Трамп не постраждав внаслідок стрілянини в гольф-клубі.

Сьогодні також стало відомо, що прокурори в США висунули кримінальні звинувачення Раяну Веслі Рауту, підозрюваному у спробі замаху на Трампа.

Трамп заявив, що друга спроба замаху на нього пов'язана з висловлюваннями Байдена та Гарріс

Джерело: www.slovoidilo.ua (Політика)