На фронті загинула чемпіонка України з важкої атлетики Ніна Пашкевич (фото)

20 вересня 2024 р. 15:21

20 вересня 2024 р. 15:21


У Донецькій області під час виконання бойового завдання загинула важкоатлетка , бойова медикиня та стрільчиня Ніна Пашкевич. Про це повідомила Здолбунівська міська рада.

«З невимовним болем повідомляємо, що під час виконання бойового завдання на Донеччині загинула стрілець Ніна Пашкевич. Назавжди 47...», – йдеться у повідомленні.

Ніна Пашкевич загинула на Донеччині під час виконання бойового завдання

Зазначається, що Ніна Пашкевич була відома як спортсменка-важкоатлетка, майстриня спорту та тренерка чемпіонок України і Європи.

Навіть вже перебуваючи на службі, військова брала участь у змаганнях.

У квітні цього року Ніна Пашкевич здобула перемогу на Чемпіонаті України з важкої атлетики, була десятиразовою чемпіонкою серед Masters, встановила декілька рекордів.

У суботу, 21 вересня, Ніна Миколаївна повертається додому на щиті.

Нагадаємо, у боях за Україну загинув телеоператор Ігор Захаров . Рік його вважали зниклим безвісти. Трагічну звістку повідомила колега Ігоря кореспондентка Наталя Малярчук у коментарі Інституту масової інформації.

Ігор Захаров працював на телеканалах « Україна » та «1+1», а на початку повномасштабного вторгнення росіян мобілізувався та служив у Національній гвардії. Чоловік зник рік тому. Днями експертиза підтвердила його загибель.

На фронті загинула чемпіонка України з важкої атлетики Ніна Пашкевич (фото)

Джерело: Главком