«Укрпошта» анонсувала нові марки: кошти підуть притулкам для тварин

20 вересня 2024 р. 19:26

20 вересня 2024 р. 19:26


Як зазначила «Укрпошта», авторкою малюнків стала художниця Наталія Кохаль. На марках і поштових блоках зображено українських захисників, у руках яких коти та собаки.

«Наших захисників і захисниць знають по всьому світу як незламних воїнів. А ще – як тих, хто навіть у найскладніших умовах рятують і оберігають пухнастих малих.Усі песики, котики чи навіть олені з лелеками знають, у чиїх руках їм найтепліше. У руках, що тримають одну маленьку лапку й життя всього світу», – йдеться в повідомленні.

Загальний тираж марок складе 600 тис. примірників. Поштовий випуск стане доступними для придбання у відділеннях і філателістичних крамницях з 26 вересня. Натомість уже зараз марки можна передзамовити на сайті «Укрпошти».

Усі кошти від продажів поштового випуску буде передано на допомогу притулкам для тварин.

Нагадаємо, у день професійного свята мужніх та сміливих рятувальників, в Одесі відбулося погашення поштової марки «ДСНС Одещини» .

Раніше компанія «Укрпошта» представила нову марку «Все буде UA!» до 33-ї річниці незалежності України.

До слова, «Укрпошта» на дев’ятий день після вбивства екснардепки й мовознавиці Ірини Фаріон випустила марку на її честь .

Як відомо, «Укрпошта» з 30 серпня припинила приймати для пересилання відправлення з переказом післяплати готівкою, якщо відправниками є фізичні особи-підприємці.

«Укрпошта» анонсувала нові марки: кошти підуть притулкам для тварин

Джерело: Главком