На Донеччині введено обмеження руху

20 вересня 2024 р. 20:47

20 вересня 2024 р. 20:47


За словами очільника ОВА, йдеться про населені пункти, де ведуться активні бойові дії у Донецькій області.

«Для пересування та роботи в цих громадах неурядовим організаціям відтепер необхідно письмово звертатися до відповідної військової адміністрації населеного пункту», – розповів Філашкін.

У разі, якщо безпекова ситуація дозволятиме перебувати у громаді без ризику для життя, військова адміністрація має надати письмовий дозвіл на перебування в громаді.

«Ще раз хочу наголосити, що життя людей – найвища цінність, тому робимо все можливе для того, щоб його захистити», – додав він.

Нагадаємо, на Донеччині окупанти завдали удару по машинах гуманітарної місії Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Як відомо, ситуація на Донеччині залишається вкрай складною , важкі бої щоденно – Курахівський напрямок, Покровський. Однак українські захисники змогли зменшити штурмовий потенціал російських військ.

Як повідомлялося, з 1 жовтня пошта «Донбасу» почне стягувати комісію при оплаті житлово-комунальних послуг . Мешканцям окупованої території доведеться платити на 1,5% більше, навіть за послуги, які фактично не надаються.

До слова, у Росії завершено попереднє розслідування кримінальної справи про вбивство американця Рассела Бентлі на Донеччині , який співпрацював з пропагандистською агенцією Sputnik. Чотирьох російських військових звинуватили у жорстокому насильстві, а також у спробі приховати сліди вбивства.

На Донеччині введено обмеження руху

Джерело: Главком