Зеленський 16 жовтня виступить у Верховній Раді

14 жовтня 2024 р. 18:39

14 жовтня 2024 р. 18:39


Посол України в Німеччині Олексій Макеєв також повідомив , що план перемоги буде представлено найближчими днями. Дипломат в ефірі ZDF заявив, що перші подробиці плану перемоги України будуть опубліковані найближчими днями. Частина плану включає військові , дипломатичні та економічні кроки, щоб змусити Росію йти на переговори .

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, коли Україна зрозуміє всі позиції партнерів та усі реальні можливості, які можуть посилити план перемоги – стратегія подальших дій стане публічною .

Як відомо, Україна підготувала усі пункти плану перемоги у війні проти Росії . Наразі залишилось лише рішучість партнерів його реалізувати. Як зазначив президент Зеленський, немає й не може бути жодної альтернативи миру, жодного заморожування війни чи будь-яких інших маніпуляцій, які просто перенесуть російську агресію на інший етап.

Український план перемоги містить пʼять пунктів , які, зокрема, стосуються військової та економічної підтримки. Однак Київ готовий розширити документ за пропозиціями США, якщо це посилить Україну.

Зеленський 16 жовтня виступить у Верховній Раді

Джерело: Главком

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua