100-річний експрезидент США Картер достроково проголосував за Гарріс

17 жовтня 2024 р. 02:21

17 жовтня 2024 р. 02:21


Колишній президент США Джиммі Картер, якому цього року виповнилося 100 років, достроково проголосував на президентських виборах, підтримавши кандидатуру вiцепрезидентки Камали Гарріс .

Про це повідомляє The New York Times.

Родина 39-го президента, який перебуває у хоспісі з лютого 2023 року, зазначила, що Картер був рішуче налаштований віддати свій голос саме за Гарріс та проголосував поштою. Його бюлетень опустили в скриньку для голосування в місті Америкус, штат Джорджія, повідомив онук Джейсон Картер.

Президентські вибори у США пройдуть 5 листопада.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось, що республіканець Дональд Трамп випереджає Камалу Гарріс у передвиборчих опитуваннях. Трамп наразі лідирує в п’яти з семи ключових штатів, тоді як Гарріс лише у двох.

Як вiдомо, засновник SpaceX та Tesla Ілон Маск за три місяці пожертвував щонайменше 75 млн доларів політичному комітету на підтримку передвиборчої кампанії кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа.

Також повідомлялось, що колишній президент США Барак Обама планує активно підтримувати віцепрезидентку Камалу Гарріс у рамках агітаційної кампанії протягом місяця перед виборами.

100-річний експрезидент США Картер достроково проголосував за Гарріс

Джерело: www.slovoidilo.ua (Політика)