Помер колишній учасник One Direction Ліам Пейн

17 жовтня 2024 р. 10:49

17 жовтня 2024 р. 10:49


Колишній учасник гурту One Direction Ліам Пейн загинув у віці 31 року. Він помер після падіння з балкона третього поверху готелю у Буенос-Айресі, повідомляє ВВС .

За даними поліції, спочатку патруль відправили на виклик через повідомлення «про агресивного чоловіка, який міг перебувати під впливом наркотиків та алкоголю». Коли вони прибули на місце, співробітники готелю повідомили, що у внутрішньому дворі пролунав гучний звук. Незабаром після цього там знайшли тіло.

Директор служби невідкладної медичної допомоги Альберто Кресченті повідомив місцевим ЗМІ, що Пейн зазнав «серйозних травм» і що буде проведено розтин. Про обставини падіння Пейна з балкону Кресченті не розповів.

За кілька годин до смерті Пейн опублікував у Snapchat пост, у якому написав: «Це був чудовий день тут, в Аргентині».

Після того, як про смерть Пейна стало відомо, фанати зібралися біля входу до готелю. Деякі з них запалили свічки на честь музиканта. Акції пам'яті відбуваються також онлайн.

Пейн став відомий після участі у шоу X Factor у 2010 році, де і був створений знаменитий гурт. Він виступав разом із Гаррі Стайлсом, Луї Томлінсоном, Нілом Хораном та Зейном Маліком.

Помер колишній учасник One Direction Ліам Пейн

Джерело: zn.ua (Політика)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua