"Абсолютно логічно та правильно": Залужний прокоментував план перемоги Зеленського

17 жовтня 2024 р. 17:36

17 жовтня 2024 р. 17:36


Колишній головнокомандувач ЗСУ, а нині посол України у Британії Валерій Залужний прокоментував план перемоги президента Володимира Зеленського. Під час спілкування у Chatham House він заявив, що створення плану — "абсолютно логічно та правильно", передає " 24 канал ".

Залужний зазначив, що Україна бореться проти "досить потужної коаліції". Це, зокрема, Китай, Іран та Північна Корея. Посол підкреслив, що план стосується тих країн, які зацікавленні у завершенні російсько-української війни.

"Він [Зеленський] робить цей план, де кроки прописані не тільки для України. Так, звісно, і Україна має чітко слідувати плану", — заявив Залужний.

Відповідаючи на запитання щодо термінів завершення війни, він закликав не слухати експертів, які називають конкретні терміни та дають прогнози з цього питання. Залужний підкреслив, що у війні працює лише математика.

Нагадаємо, Зеленський представив план перемоги у Верховній Раді 16 жовтня. Він складається із п’яти пунктів та трьох таємних доповнень, які передбачають вступ України в НАТО до закінчення війни, розміщення в Україні комплексного неядерного пакета стримування, посилення санкцій проти РФ та перспектива використання українського військового потенціалу для зміцнення Альянсу в майбутньому.

"Абсолютно логічно та правильно": Залужний прокоментував план перемоги Зеленського

Джерело: zn.ua (Політика)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua