Прямо як у Голлівуді: в Одесі водій виконав неочікуваний об'їзд і почав тікати від копів (відео)

17 жовтня 2024 р. 17:59

17 жовтня 2024 р. 17:59


Правоохоронці спробували затримати порушника, однак той зробив різкий рух на своїй машині та втік з місця події. Поліцейські швидко повернулися до свого автомобіля та продовжили переслідувати зловмисника.

На записі відео, зробленому випадковим свідком, на перехресті з вулицею Варненська, поліцейські заблокували рух легкового автомобіля. Після чого копи вибігли з машини та намагалися витягнути зловмисника з неї.

Однак коли правоохоронці спробували затримати порушника, той зробив різкий рух і втік з місця пригоди. Поліцейські швидко повернулися до свого автомобіля та продовжили переслідувати зловмисника. Наразі невідомо, чим завершилася ця історія.

Реакція правоохоронців на події в Одесі

На час публікації цього матеріалу Управління патрульної поліції Одеської області не прокоментувало даний інцидент.

Нагадаємо, Фокус писав, що 12 липня набули чинності нові правила оформлення правил ПДР . Тепер електронний протокол дозволяє автоматизувати робочі процеси та зменшити корупційний складник. До того ж транспортний засіб перевіряється за поліцейськими базами даних.

Також ми повідомляли, що 10 жовтня на Рівненщині поліцейські затримали водія , який перебував у стані наркотичного сп'яніння та намагався втекти від правоохоронців. Під час своєї втечі зловмисник зателефонував на 102 та повідомив, що його переслідують поліцейські машини.

Прямо як у Голлівуді: в Одесі водій виконав неочікуваний об'їзд і почав тікати від копів (відео)

Джерело: focus.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua