У застосунку «Резерв+» запрацював сервіс рекрутингу

18 жовтня 2024 р. 15:17

18 жовтня 2024 р. 15:17


У застосунку «Резерв+» став доступний сервіс рекрутингу. Він поможе українцям знайти для себе оптимальну вакансію у війську. Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.

Як зазначає Міноборони , завдяки співпраці з Lobby X, сервіс пропонує найбільший перелік відкритих посад у Силах оборони – понад 4 тис.

«Резерв+» стає екосистемою сервісів для військовозобов’язаного. Яка допомагає йому розв’язувати питання у кілька кліків. Дає можливість знайти собі бригаду, у яку можна потрапити напряму, й посаду, на якій можна ефективно застосовувати свої знання та вміння. Це перша версія сервісу, поступово ми поліпшуватимемо його. Тому будемо раді почути фідбек користувачів», – зазначила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

Як зазначає пресслужба оборонного відомства, для пошуку вакансії необхідно пройти короткий тест, вказавши наявність військової освіти чи сферу, в якій людина розбирається найкраще.

«На основі цієї інформації та обраних навичок система за принципом «зі своїми знаннями – на своєму місці» індивідуально підбере варіанти, що підійдуть найкраще», – додала заступниця міністра.

Застосунок містить детальний опис вакансій, включаючи інформацію про бригади, їх командування, досягнення та згадки у ЗМІ. Інтуїтивний інтерфейс дозволить швидко ухвалювати рішення: натиснути «плюс», щоб зберегти пропозицію для подальшого ознайомлення, або «мінус» для її відхилення.

Нагадаємо, у застосунку «Дія» з'явилася можливість долучитися до Армії дронів . Після подання заяви людина потрапить лише в той підрозділ, який обрала, а на базову військову підготовку кожен охочий потрапить з уже підписаним контрактом. Придатність до служби також підтверджується самостійно ще на етапі подання заяви, тому проходити ВЛК не потрібно.

Як повідомлялося, у жовтні цього року у застосунку Міноборони «Резерв+» стане доступний сервіс рекрутингу . З цим оновленням з’являться актуальні вакансії у військових частинах ЗСУ, що дозволить користувачам застосунку швидше знаходити місце своєї майбутньої служби.

До слова, станом на 14 жовтня до центрів української армії звернулися майже 21 тис. громадян . Протягом минулого тижня – 804 особи. Зазначається, що з усіх 20 954 звернень 5 230 осіб уже стали кандидатами до лав Сил оборони. Найбільше запитів надійшло на посади водіїв, штабних працівників та операторів БпЛА.

У застосунку «Резерв+» запрацював сервіс рекрутингу

Джерело: Главком

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua