Зеленський пояснив, яким союзним державам не покажуть таємні додатки плану перемоги

18 жовтня 2024 р. 19:21

18 жовтня 2024 р. 19:21


Таємні додатки Плану перемоги, не покажуть країнам, які не мають необхідного ресурсу для їхньої реалізації. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський в етері телемарафону.

«Додатки плану відкриті і передані тим країнам, яким ті пункти потрібні, щоб посилити Україну. Якщо в тій чи іншій державі, яка є нашим партнером, цього немає, щоб нас посилити то для чого їм давати додатки?», – сказав Зеленський.

За його словами, також є країни, які хочуть побачити додатки, але нічим під час війни Україні не допомогли.

«Якщо країни готові нас підтримати і посилити, а я й не проти, щоб цей додаток став відкритим для усіх. Навпаки, я за, щоб наші люди бачили, що там, щоб це побачили росіяни . Тоді, це будуть рівні перемовини»,  – сказав Президент.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що найближчим часом до України прибуде делегація США з відгуком на «план перемоги».

«Щодо фідбеку я чекаю команду Білого дому в Україні. Найближчим часом вона буде тут з тими чи іншими відповідями. Також у мене була розмова з президентом США. Ми отримали пакет на пів мільярда доларів, а також домовились – це є також частиною плану – що ми будемо отримувати дуже швидко зараз (раз на два-три тижні) пакет, який буде посилювати нашу армію», – сказав він в інтерв’ю українським журналістам.

За його словами, пакети допомоги очікуються на від 500 до 750 млн доларів.

Зеленський пояснив, яким союзним державам не покажуть таємні додатки плану перемоги

Джерело: Главком

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua