У мережі показали відео, на якому солдатам КНДР видають російське спорядження

18 жовтня 2024 р. 23:08

18 жовтня 2024 р. 23:08


Північнокорейські солдати перебувають в РФ та отримують російське спорядження.  Про це повідомив Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки SPRAVDI та опублікував ексклюзивне відео.

“Ексклюзив. Як північнокорейських солдатів екіпірують у російське спорядження. Нещодавно отримані кадри, яким не більше 72 годин”, – розповіли у Центрі стратегічних комунікацій.

Зазначається, що відео зняти на Сергіївському полігоні на Далекому Сході РФ.

Раніше очільник ГУР МО Кирило Буданов повідомив, що КНДР може відправити для підтримки РФ в Україні близько 11 тисяч своїх військових . За словами Буданова, вони будуть готові до 1 листопада. Очікується, що північнокорейські війська будуть використовувати техніку РФ та боєприпаси. Перший ешелон із 2600 солдатів вирушить в Курську область, куди відправлять решту військ, на разі не відомо. Майже таку саму цифру назвали у розвідці Південної Кореї — 12 тисяч .

Нагадаємо, 8 жовтня у парламенті Північної Кореї повідомили, що вже найближчим часом можуть відправити свої війська на фронт в Україні для допомоги російським окупантам. Згодом українська розвідка доповіла президентові Володимиру Зеленському про фактичне включення КНДР у війну проти нашої країни. В ISW вважають, що Владімір Путін буде використовувати північнокорейських військових, аби уникнути оголошення нової хвилі мобілізації .

У мережі показали відео, на якому солдатам КНДР видають російське спорядження

Джерело: zn.ua (Політика)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua