Трамп нажахав дитину, заявивши, що Гарріс знищить усіх корів

19 жовтня 2024 р. 02:16

19 жовтня 2024 р. 02:16


Колишній президент США Дональд Трамп приєднався до ранкового шоу «Fox & Friends» у п'ятницю, де сказав 6-річному хлопчику, що в США «не буде корів», якщо президентом буде обрано Камалу Гарріс, пише The Hill.

На записаному відео дитина запитала республіканського кандидата про його улюблену сільськогосподарську тварину.

«Я скажу тобі, кого я люблю. Я люблю корів, але якщо ми підемо далі з Камалою, у вас більше не буде корів», - відповів колишній президент на запитання, додавши, що не хоче псувати дитині день.

Після цього він назвав Гарріс «радикальною лівою божевільною».

Це не перший випадок, коли республіканський кандидат робить подібні заяви про корів. Подібні тези Трамп просував в липні на передвиборчому заході в Північній Кароліні, а також під час мітингу з іспаномовними виборцями в Неваді минулої суботи. Виступаючи перед виборцями, Трамп сказав, що демократи хочуть «прибрати вікна з будівель і позбутися корів».

«Вони просто йдуть і хочуть зробити, щоб більше не було жодних корів і жодних вікон у будівлях. У них є вражаючі плани для цієї країни, чесно кажучи, вони божевільні», – заявив він.

У Північній Кароліні він додав, що Гарріс «оголосить червоне м'ясо поза законом».

Команда Гарріс-Волза відповіла на ці закиди, назвавши їх «маячнею» і поставивши під сумнів розумові здібності колишнього президента. Після того, як віцепрезидентка оприлюднила медичний висновок про своє здоров'я, вона та 1500 лікарів попросили Трампа зробити те саме.

Штаб Трампа опублікував два листи від лікарів, які оцінили стан здоров'я колишнього президента і послалися на його щільний графік як на причину неоприлюднення його історії хвороби або офіційного медичного звіту.

Під час свого виступу на «Fox & Friends» Трамп також відповів на запитання про те, чи включить він колишнього кандидата від Республіканської партії Ніккі Хейлі до своєї адміністрації, а також про свою підтримку права вибору школи.

Під час дебатів із Камалою Гарріс Трамп заявив про те, що гаїтянські іммігранти з міста Спрінгфілд в Огайо їдять домашніх тварин місцевих жителів . Ця його фраза  викликала неабияку критику та величезну кількість жартів та мемів.

Днями він знову повторив той самий закид під час форуму Univision у Флориді. Трамп відмовився називати джерело інформації та додав, що спільнота мігрантів «їсть і інші речі, які вони не повинні їсти».

Трамп нажахав дитину, заявивши, що Гарріс знищить усіх корів

Джерело: zn.ua (Політика)