Росіяни вдарили балістикою по Кривому Рогу

20 жовтня 2024 р. 00:13

20 жовтня 2024 р. 00:13


Російські окупанти завдали ударів по Кривому Рогу, використовуючи балістичну зброю.

Повітряні сили повідомили про запуск балістичних ракет у напрямку міста спочатку о 22:41, а згодом о 23:10 зафіксували високошвидкісну ціль, що рухалась до Кривого Рогу.

Також військові раніше попереджали про загрозу використання балістичної зброї з півдня.

Голова Ради оборони Кривого Рогу повідомив про чергові ракетні пуски з тимчасово окупованого Криму і закликав жителів залишатися в укриттях та дотримуватись правил «двох стін».

«Другий удар балістикою за останні пів години. Нічого не знімаємо та не викладаємо в інтернет », – написав він у своєму Telegram о 23:13.

Зауважимо, у криворізьких пабліках писали про звуки вибухів, які було чути в районі міста. А влада Дніпропетровської області повідомляла про «реакцію на ракетну небезпеку».

Нагадаємо, раніше стало відомо , що 10 жовтня російські війська атакували Кривий Ріг ударними безпілотниками.

Пізніше стало відомо, що у Кривому Розі завершилися пошуково-рятувальні роботи на місці ракетного удару, завданого російськими військами. Внаслідок атаки 8 липня загинуло 10 людей, ще 47 отримали поранення .

Зауважимо, що Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул розкритикував затверджені у межах процесу деколонізації перейменування у Дніпропетровській області. Зокрема, він висловив невдоволення зміною назв, що стосувались Другої світової та війни в Афганістані.

Росіяни вдарили балістикою по Кривому Рогу

Джерело: Главком