Жахлива ДТП у Києві: вантажівка "влетіла" в маршрутку, багато постраждалих (фото)

21 жовтня 2024 р. 13:14

21 жовтня 2024 р. 13:14


За даними поліції, аварія сталася в Солом'янському районі столиці. Постраждали щонайменше четверо осіб. У соцмережах пишуть, що ДТП сталася на зупинці.

Уранці 21 жовтня в Києві сталася аварія за участю вантажівки та маршрутного автобуса, внаслідок якої постраждали люди. На місце події вирушили правоохоронці та медики. Про це повідомляє відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в місті Києві.

За попередньою версією правоохоронців, вантажівка марки "Газель" на великій швидкості врізалася в задню частину маршрутки. Відомо про щонайменше чотирьох постраждалих.

автопригода київ

У Києві вантажівка врізалася в автобус

Фото: Національна поліція

"Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні вранці на вулиці Вадима Гетьмана, що в Солом'янському районі Києва. На місце події виїхали слідчі з розслідування ДТП Главку поліції, патрульні поліцейські та медики", — йдеться в повідомленні поліції.

київ ДТП

Усі обставини ДТП встановлює поліція. На місці працюють усі профільні служби.

автопригода київ

Постраждали пасажири маршруту №421

Фото: OBOZ.UA

Нагадаємо, 16 жовтня повідомлялося, що під Луцьком мікроавтобус збив літню жінку , яка загинула на місці. За словами місцевих жителів, в автомобілі нібито перебували працівники місцевого обласного ТЦК і СП.

Жахлива ДТП у Києві: вантажівка "влетіла" в маршрутку, багато постраждалих (фото)

Джерело: focus.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua