Трамп стверджує, що казав Путіну про «удар по Москві» через Україну

21 жовтня 2024 р. 13:44

21 жовтня 2024 р. 13:44


Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що погрожував президенту РФ Володимиру Путіну завдати удару по Москві через Україну. Про це Трамп сказав в інтерв’ю The Wall Street Journal .

«Я сказав: «Володимире, якщо ти переслідуватимеш Україну, я вдарю тебе так сильно, що ти навіть не повіриш. Я завдам удару прямо по центру грьобаної Москви» (in the middle of fricking Moscow – ред.). Я сказав: «Ми друзі, я не хочу цього робити, але я не маю вибору», — розповів Трамп в інтерв’ю.

За словами Трампа, Путін відповів йому фразою «No way» (можна перекласти як «Не може бути», «Та ні»).

«Я сказав: «Тобі буде завдано такого удару, і я зніму ці чортові бані з твоєї голови». Бо знаєте, він живе під куполами», – додав експрезидент США.

Трамп не уточнив, коли і за яких обставин відбулася його розмова з Путіним. Як і в попередніх висловлюваннях на цю тему, Трамп додав, що у нього склалися «відмінні стосунки» з російським президентом, як і з лідером Китаю Сі Цзіньпіном.

У серпні Дональд Трамп заявив в інтерв’ю бізнесменові Ілону Маску, що під час роботи на посаді президента США попереджав Володимира Путіна, що у разі нападу Росії на Україну «настануть погані дні». За словами Трампа, це був останній раз, коли він розмовляв із Путіним.

Трамп стверджує, що казав Путіну про «удар по Москві» через Україну

Джерело: Радіо Свобода Україна

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua