ДТП на вулиці Гетьмана в Києві: одна з постраждалих жінок померла

21 жовтня 2024 р. 14:22

21 жовтня 2024 р. 14:22


Дорогою до лікарні померла жінка, яка попередньо постраждала в ДТП у Києві 21 жовтня, повідомили в Офісі генпрокурора. Мова йде про аварію, яка сталася на вулиці Вадима Гетьмана.

«Попередньо, внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали шість пасажирів маршрутного автобуса. Одна з травмованих пасажирок  – 72-річна жінка померла дорогою до лікарні. Точна кількість постраждалих ще встановлюється», – йдеться у повідомленні.

Водія «Газелі», яка влетіла в маршрутку, перевірили на «Драгері». Він показав, що чоловік на момент аварії був тверезим. Сам водій каже, що у вантажівки відмовили гальма.

Вказано, що правоохоронці відкрили справу за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху,  що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України).

Нагадаємо, минулого тижня у Вінницькій області вантажівка DAF зіткнулась з мікроавтобусом Renault, через що загинули шестеро людей . П’ятеро із них пасажири автобуса віком від 16 до 23 років, а також 36-річний водій вантажівки.

ДТП на вулиці Гетьмана в Києві: одна з постраждалих жінок померла

Джерело: zn.ua (Політика)