"Шахтар" має показати ідеальну гру проти "Арсенала" – Пушич

21 жовтня 2024 р. 22:24

21 жовтня 2024 р. 22:24


Головний тренер донецького "Шахтаря" Маріно Пушич поділився очікуваннями від майбутнього матчу з лондонським "Арсеналом" у Лізі чемпіонів.

На ZN.UA буде доступна текстова онлайн-трансляція матчу "Арсенал" – "Шахтар" .

Фахівця цитує офіційний сайт "гірників".

"Слід розуміти, що є велика різниця в якості двох чемпіонатів, тому українському клубу дуже важко змагатися на такому рівні. Це великий виклик. Зробимо завтра все можливе, як і завжди. Ви ніколи не можете знати напевно – це всього лише одна гра. І в цій грі маємо виступити ідеально, аби домогтися результату. Ми це розуміємо і докладемо всіх зусиль.

Кожен матч має свою історію, кожен суперник має свою історію. Тому щораз усе по-різному. Звісно, ми маємо свою стратегію та план гри. Як я вже казав, іноді цього буває недостатньо. Є чимало обставин, що впливають на результат. Ми маємо діяти майже ідеально, аби добитися результату в протистоянні з цією командою, і ми це розуміємо.

Будемо демонструвати нашу гру, як ми завжди робимо, і дотримуватися своєї філософії. І ця філософія ніколи не зміниться, допоки я є тренером "Шахтаря". Можливо, певні деталі будуть іншими, але я націлений на перемогу. Ми завжди граємо на перемогу, ми не граємо, аби програти. Якщо наш опонент набагато кращий за нас і змушує нас оборонятися, звісно, нам доведеться захищатися. Це нормально й логічно. Але ми тут, аби змагатися", – сказав Пушич.

Матч третього туру ЛЧ між "Арсеналом" та "Шахтарем" відбудеться 22 жовтня у Лондоні. Початок – о 22:00 за київським часом.

Раніше букмекери зробили прогноз на матч "Шахтаря" проти "Арсенала".

"Шахтар" має показати ідеальну гру проти "Арсенала" – Пушич

Джерело: zn.ua (Політика)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua