На Полтавщині у пункті збору знайшли мертвим військовозобов’язаного: в ОТЦК кажуть – суїцид

22 жовтня 2024 р. 12:15

22 жовтня 2024 р. 12:15


У Полтавській області в одному з технічних приміщень пункту попереднього збору військовозобов'язаних виявили тіло чоловіка, в ОТЦК кажуть – він сам покінчив з життям.

Джерело : Полтавський обласний ТЦК та СП у Facebook

Дослівно ОТЦК : "21 жовтня в одному з технічних приміщень пункту попереднього збору військовозобов'язаних було виявлено тіло чоловіка з явними ознаками того, що він сам вкоротив собі віку. Слідів насилля виявлено не було. На місце події відразу було викликано правоохоронців, які розпочали слідчі дії".

Деталі: Повідомляється, що чоловіка до пункту попереднього збору доставила поліція, бо він перебував у розшуку.

В ОТЦК кажуть, що він відмовився проходити військово-лікарську комісію, тому там склали акт відмови і готували повідомлення до поліції про вчинення ним кримінального правопорушення за статтею 336 ККУ (ухилення від призову).

В ОТЦК кажуть, що чоловік у минулому році вже був засуджений за даною статтею до 3 років в’язниці з випробувальним терміном 1 рік, який завершився у вересні цього року.

"Жодного фізичного чи психологічного тиску на військовозобов'язаного не здійснювалося – він очікував на збірному пункті, доки будуть оформленні усі документи. За даним фактом правоохоронними органами порушено кримінальну справу. Для з'ясування всіх причин та обставини проводиться службове розслідування", – запевнили в Полтавському ОТЦК.

Передісторія :

На Полтавщині у пункті збору знайшли мертвим військовозобов’язаного: в ОТЦК кажуть – суїцид

Джерело: pravda.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua