«Усі позиції зайняли жінки». Герега розказала, як війна змінила кадрову ситуацію в «Епіцентрі»

22 жовтня 2024 р. 21:37

22 жовтня 2024 р. 21:37


На даний час більше 4 тис. співробітників «Епіцентру» перебувають на службі в ЗСУ. До того ж, є декілька торгових центрів, де всі позиції зайняті жінками. Про це співвласниця компанії «Епіцентр К» Галина Герега розповіла в ході свого виступу на заході «Бізнес і війна ».

«Наразі більше 4000 наших співробітників знаходяться у війську. Вже є декілька ТЦ «Епіцентр», де всі позиції зайняті жінками. Ми навчили їх керувати вантажівками, навантажувально-розвантажувальною технікою та ще багато чого», – повідомила Герега.

За її словами, дефіцит кадрів, спричинений війною (призов та еміграція співробітників), не дає змоги підсилити бізнес . Галина берега навела приклад, як до нещодавнього відкриття нового ТРЦ Green Gallery під Києвом не вдалося набрати 100 співробітників при наявності 450 створених робочих місць.

Нагадаємо, Галина Герега показала декларацію : доходи співвласниці «Епіцентру» скоротилися утричі.

Раніше «Главком» повідомляв , що 27 грудня 2017 року Галина Герега купила квартиру площею 888,5 кв. м у Києві вартістю 21,5 млн грн. Іще бізнесменка володіє нерухомістю в Іспанії. Зокрема, у 2017 році придбала житло і земельну ділянку загальною площею 3,1 тис. кв. м за 62,1 млн грн; у 2018 році у неї також з’явилися ділянка з житлом загальною площею 1,3 тис. кв. м вартістю 30,5 млн грн.

«Усі позиції зайняли жінки». Герега розказала, як війна змінила кадрову ситуацію в «Епіцентрі»

Джерело: Главком

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua