"Шахтар" у боротьбі мінімально програв "Арсеналу" в Лондоні

23 жовтня 2024 р. 00:31

23 жовтня 2024 р. 00:31


У вівторок, 22 жовтня, у третьому турі Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" зустрівся із лондонським "Арсеналом" на виїзді.

Поєдинок завершився мінімальною перемогою господарів поля з рахунком 1:0.

Єдиний гол англійці забили у середині першого тайму, коли Мартінеллі пробив у стійку, після чого м'яч від Різника відскочив у ворота.

При цьому голкіпер донеччан кілька разів рятував команду після небезпечних ударів суперника. Вже у другому таймі "Арсенал" заробив пенальті за гру рукою Бондаря, але Різник ногами парирував удар з 11 метрів від Троссара.

Реальний шанс врятувати нічию у "гірників" був уже у компенсований час, коли Педріньйо зважився на дальній удар, а м'яч опускався під праву стійку, але воротар Рая у стрибку врятував "канонірів".

Всю гру в запасі у "Арсеналу" провів футболіст збірної України Олександр Зінченко.

"Арсенал" – "Шахтар" – 1:0

Гол: Різник, 29 (автогол)

"Арсенал": Рая, Вайт (Меріно, 46), Саліба, Магальяйнс, Калафіорі (Льюїс-Скеллі, 70), Партей, Райс, Троссар (Жоржиньйо, 87), Мартінеллі, Жезус (Стерлінг, 68), Гаверц

"Шахтар": Різник, Конопля, Бондар, Матвієнко, Педро Енріке, Бондаренко (Марлон, 87), Криськів, Судаков, Зубков (Педріньйо, 64), Сікан (Кевін, 64), Егіналду (Траоре, 83)

Попередження: Вайт, Мартінеллі - Педро Енріке

На 77-й хвилині Леандро Троссар (Арсенал) не забив пенальті (воротар).

Відеоогляд матчу доступний за посиланням .

Для "Шахтаря" це друга поспіль поразка в Лізі чемпіонів за одного нічийного результату. Також донеччани не можуть відкрити рахунок голам у нинішньому сезоні турніру. Наступну гру у рамках ЛЧ команда Маріно Пушича проведе проти швейцарського "Янг Бойз" 6 листопада.

Раніше у "Шахтарі" повідомили про інтерес до свого лідера з боку "Манчестер Сіті".

"Шахтар" у боротьбі мінімально програв "Арсеналу" в Лондоні

Джерело: zn.ua (Політика)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua