Шість головних новин України та світу на 21:00 23 жовтня

23 жовтня 2024 р. 21:04

23 жовтня 2024 р. 21:04


Пентагон підтвердив присутність солдатів з КНДР у Росії, Центральну МСЕК ліквідують до кінця тижня, ЄС та США погодили допомогу

У США з'явилися докази того, що військові з Північної Кореї перебувають у Росії, але поки що невідомо, що саме вони там роблять. Про це заявив міністр оборони США Ллойд Остін під час спілкування з журналістами у Римі, передає Reuters.

Центральну медико-соціальну експертну комісію планується ліквідувати до кінця поточного тижня. Про це на брифінгу оголосив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, передає Укрінформ.

Рада Європейського Союзу в середу, 23 жовтня, остаточно схвалила пакет фінансової позики Україні на суму до 35 млрд євро. Про це повідомило угорське головування в Раді ЄС.

Сполучені Штати погодили надання Україні додаткової допомоги у розмірі $20 млрд. Про це повідомили президент Володимир Зеленський і прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Російські війська посилили артобстріли по всій лінії фронту, зокрема на Покровському напрямку в районі Селидового. Ворог накопичує піхоту на цьому напрямку для активних штурмів, повідомив у коментарі для LIGA.net речник Національної гвардії Руслан Музичук.

У середу, 23 жовтня, у столиці Туреччини стався вибух перед будівлею аерокосмічної компанії Turkish Aerospace Industries Inc (TUSAŞ). Про це повідомило видання Aydinlik.

Шість головних новин України та світу на 21:00 23 жовтня

Джерело: news.liga.net (Політика)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua