«Нам постійно вказували на наше місце». Путін пожалівся, що Росію «утискали»

24 жовтня 2024 р. 20:35

24 жовтня 2024 р. 20:35


Російський диктатор Володимир Путін пожалівся, що до початку російського вторгнення на територію України, у світі була «дуже погана» ситуація. А саме, нібито «Росії весь час вказували на її місце», поскаржився Путін на підсумковій пресконференції саміту БРІКС .

Журналісти поставили диктатору питання стосовно українських ударів дронами по території РФ. Путін підтвердив, що до початку великої війни в України – ударів безпілотниками по Росії не було, але були інші «гірші» обставини.

«Ви сказали про удари дронів і таке інше. Так, цього не було, але була набагато гірша ситуація – вона полягала в тому, що нам на наші постійні та наполегливі пропозиції налагодити стосунки із країнами західного світу – весь час вказував нам на своє місце. Я вам можу це абсолютно точно сказати. Так начебто все лагідно, але в принципі нам завжди показували своє місце», – сказав російський диктатор.

Російський диктатор Путін пожалівся, що до початку російського вторгнення на територію України, у світі була «дуже погана» ситуація. А саме, нібито «Росії весь час вказували на її місце», поскаржився Путін на підсумковій пресконференції саміту БРІКС pic.twitter.com/34A9cbYul5

За його словами, «це місце призвело б Росію до скочування до розряду другорядних держав, які виконують виключно функцію сировинних придатків», що призвело б до « втрати суверенітету», без якого, на переконання Путіна, не може існувати РФ.

Нагадаємо, Путін на підсумковій пресконференції саміту БРІКС прокоментував інформацію про присутність північнокорейських військових в Росії. Журналіст американської телекомпанії NBC запитав у диктатора про супутникові знімки, які показують присутність військових КНДР на російській території.

Раніше Путін заявив, що він не поїде в Бразилію на саміт G20 , де його можуть заарештувати за ордером Міжнародного кримінального суду.

Глава Кремля заявив, що має «хороші стосунки» з президентом Бразилії Луїсом Інасіо Лулою да Сілвою. А на запитання, чи не боїться він арешту в Бразилії за ордером МКС, керманич РФ відповів наступне: «Ми ж прекрасно всі розуміємо, що навіть якщо виключити цей МКС (Міжнародний кримінальний суд, – «Главком»), усі розмови будуть тільки про це. Фактично зірвемо роботу «двадцятки». Навіщо?».

До слова, диктатор Володимир Путін зустрівся із новообраним президентом Ірану Масудом Пезешкіаном в столиці Туркменістану Ашгабаті. Під час зустрічі очільник Кремля заявив про близькість позицій Ірану та Росії.

«Нам постійно вказували на наше місце». Путін пожалівся, що Росію «утискали»

Джерело: Главком

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua