"Шоколад і насіння на один смак": Розовий розповів про самопочуття після поранення (фото)

24 жовтня 2024 р. 20:59

24 жовтня 2024 р. 20:59


Комік розповів, що ходитиме, проте його реабілітація займе ще багато часу.

Український комік і військовослужбовець 3-ї ОШБр Віктор Розовий, який дістав важке поранення на фронті, розповів про своє самопочуття. Він відповів на запитання своїх підписників у себе в Instagram у розділі Stories.

Розовий розповів, що ходитиме, однак його реабілітація займе ще багато часу. Також він заявив, що не розрізняє продукти на смак.

Телеведучий Даніель Салем отримав посвідчення учасника бойових дій (фото)

"Шоколад і насіння на один смак", — зазначив він.

За словами Розового, він планує продовжити кар'єру коміка після реабілітації. У політику ж не збирається йти. Водночас заявив, що ніколи не займався стендапом і не планує. А виступав лише один раз — і то "несерйозно".

Віктор Розовий, ЗСУ, поранення, фото

Віктор Розовий розповів про своє самопочуття

Фото: Скриншот

Віктор Розовий, ЗСУ, поранення, фото

Віктор Розовий, ЗСУ, поранення, фото

Хто такий Віктор Розовий

Український комік, учасник команди "Загорецька Людмила Степанівна" на проєкті "Ліга сміху". Учасник проєкту "Ігри приколів" на телеканалі 1+1. Від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну — військовослужбовець 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ. 21 березня 2024 року отримав важке уламкове поранення голови. Наприкінці липня боєць опублікував наслідки своєї травми і показав фото деформованого черепа — вм'ятину, яка залишилася в голові після того, як лікарі дістали уламки.

21 жовтня повідомлялося, що Віктор Розовий виконав перший символічний удар по м'ячу перед матчем українських команд "Рух" і "Карпати". Уболівальники на трибунах голосно підтримали бійця та коміка, який продовжує оговтуватися після отримання травм на полі бою.

"Шоколад і насіння на один смак": Розовий розповів про самопочуття після поранення (фото)

Джерело: focus.ua