Зурабішвілі відповіла на запитання, що буде з Грузією, якщо на виборах переможе "Грузинська мрія"

25 жовтня 2024 р. 03:19

25 жовтня 2024 р. 03:19


Президент Грузії Саломе Зурабішвілі відповіла на запитання, що буде з Грузією після виборів , які відбудуться найближчої неділі, якщо переможе «Грузинська мрія».

«Напевно, буде імпічмент, і мене посадять до в'язниці, якщо це трапиться», - відповіла на поставлене на пресконференції запитання Президент Грузії, повідомляє ресурс Грузія онлайн .

За словами Зурабішвілі, ці вибори мають екзистенціальне значення.

Водночас президентка відповіла на запитання, якщо на виборах переможе опозиція, як будуть збалансовані відносини між Росією і Заходом або чи будуть введені санкції щодо Росії. За словами Зурабішвілі, «Грузія ніколи не балансувала відносини між Росією і Заходом».

«Грузія приєдналася до санкцій на тому рівні, що й Молдова, хоча є нюанси. Це не проблема. Грузія ніколи не балансувала відносини між Росією і Заходом. Був один ясний шлях, яким слідувала і «Грузинська мрія» протягом тривалого періоду свого правління, і це був шлях європейської інтеграції, тому що немає іншої альтернативи, де Грузія здобуде незалежність, процвітання, мир. Так вважають і 90% населення. Так вони підтримують грузинський шлях. За останні 30 років ніщо не завадило населенню на цьому шляху. Цей шлях переможе, тому що альтернативи немає», - сказала Саломе Зурабішвілі.

Саломе Зурабішвілі вважає, що влада веде країну туди, куди 80% громадян йти не хоче - назад до Росії. Президент Грузії Саломе Зурабішвілі заявила, що восени громадяни її країни зроблять вибір між Європою або Росією - на парламентських виборах 26 жовтня.

Зурабішвілі відповіла на запитання, що буде з Грузією, якщо на виборах переможе "Грузинська мрія"

Джерело: zn.ua (Політика)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua