Заступнику голови Запорізької облради знову продовжили обов'язки

25 жовтня 2024 р. 12:31

25 жовтня 2024 р. 12:31


Вищий антикорупційний суд продовжив до 10 грудня строк дії обов'язків, покладених на відстороненого заступника голови Запорізької обласної ради Владислава Куценка. НАБУ і САП підозрюють його у наданні понад 650 тисяч грн неправомірної вигоди директору «Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Таке рішення 16 жовтня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

Як відомо, суд заарештував Куценка з альтернативою 3 млн грн застави . За нього внесли ці кошти і він вийшов зі слідчого ізолятора під наступні обов'язки: прибувати на першу вимогу; не відлучатися за межі території України без дозволу; повідомляти про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватись від спілкування з іншими підозрюваними у цьому кримінальному провадженні та свідками; здати на зберігання закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Згодом з нього зняли браслет та повернули закордонні паспорти. Тож прокурор САП просив продовжити дію решти обов'язків.

«Клопотання прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про продовження строку дії обов'язків, покладених на підозрюваного (Куценка – ред.), у кримінальному провадженні – задовольнити. Продовжити підозрюваному строк дії обов'язків, передбачених ч. 5 ст. 194 КПК, з 00:00 10 жовтня 2024 року до 10 грудня 2024 року включно» , – йдеться в рішенні.

Нагадаємо, НАБУ і САП викрили заступника голови Запорізької облради Владислава Куценка та ще двох осіб у спробі підкупу директора медичного закладу охорони здоров'я.

Заступнику голови Запорізької облради знову продовжили обов'язки

Джерело: www.slovoidilo.ua (Політика)