Пожежа у київській багатоповерхівці - у КМВА розповіли подробиці трагедії

26 жовтня 2024 р. 09:49

26 жовтня 2024 р. 09:49


Сьогодні, 26 жовтня, під час атаки російських ударних дронів на Київ загинула молода дівчина. Про це повідомила у Telegram Київська міська військова адміністрація. Тут розповіли подробиці цієї трагедії.

В багатоквартирному житловому будинку в Соломʼянському районі було пошкоджено квартири з 17 по 21 поверхи. В одній з квартир на 20-му поверсі виникла пожежа. В цьому помешканні пізніше рятувальники і знайшли тіло дівчини. КМВА висловила співчуття рідним і близьким загиблої. Загалом з будинку було евакуйовано понад 100 чоловік. Постраждало 6 осіб (з них 1 госпіталізовано).

У КМВА кажуть, що у ніч проти 26 жовтня Сили Оборони виявили і знешкодили до десятка російських ударних дронів, які загрожували Києву.

Для шістнадцятої протягом жовтня повітряної атаки на Київ росіяни знову застосувала БпЛА. Вони були запущені з південного та північно-східного напрямків. На столицю України баражуючі боєприпаси заходили кількома хвилями. Повітряна тривога у столиці з вечора і протягом ночі оголошувалася тричі та сумарно тривала 7 з половиною годин.

Раніше повідомлялося, що через влучання російського ударного дрона в багатоповерхівку у Соломʼянському районі Києва загинула дівчинка 2009 року народження, п′ять мирних мешканців міста було поранено.

Пожежа у київській багатоповерхівці - у КМВА розповіли подробиці трагедії

Джерело: zn.ua (Політика)