Некрологи від друзів і поминки з пиріжками: в Україні можна замовити нову послугу від стресу

26 жовтня 2024 р. 12:10

26 жовтня 2024 р. 12:10


Українцям пропонують інсценувати свій похорон. Автори оголошення стверджують, що ця послуга призначена для тих, чиє життя перетворилося на рутину і кому не вистачає гострих відчуттів. Вартість "терапії" 5 тисяч доларів, а перших клієнтів пообіцяли прокатати містом у труні на коліщатках.

В українців з'явилася можливість замовити послугу гроботерапії , щоб відчути себе "щасливим небіжчиком". Таке оголошення з'явилося на сайті OLX .

Автор пропозиції зазначив, що така послуга підійде тим людям, які вважають, що їх уже нічим не здивувати, а життя позбавлене сенсу і кожен день перетворився на сіру рутину.

"Виклик прийнято!!! Гроботерапія! Ексклюзив! Інсценуємо ваш похорон. У нас є все, щоб ви відчули себе щасливим небіжчиком!" — йдеться в повідомленні.

Серед послуг, які можуть отримати українці:

  • лежання в труні та забивання цвяхів;
  • родичі та друзі виголосять некрологи;
  • опускання труни в землю і присипання жменьками землі;
  • закопування;
  • поминки з пиріжками;
  • плакальниці та батюшка за бажанням;
  • супровід церемонії професійними психотерапевтами;
  • відео похорону в подарунок.

Інсценування похорону в Україні

В Україні з'явилася нова послуга для тих, кому стало нудно жити

Фото: Скриншот

Окремо в оголошенні зазначено, що можна зробити будь-яку конфігурацію похорону за вибором і смаком людини, однак організатори не несуть відповідальності за можливу смерть клієнта під час фейкового похорону. Ціна такого "задоволення" від 5 тисяч доларів.

"Цей досвід ви ніколи не забудете і буде чим здивувати ваше оточення! Станьте першими клієнтами та отримайте катання містом у труні на коліщатках у подарунок!" — підсумували автори оголошення.

Нагадаємо, 23 жовтня повідомлялося, що родичі на похороні побачили в труні незнайомця в одязі їхнього дідуся. Сім'я подала позов до суду, вимагаючи компенсації за пережитий стрес і наругу над тілом покійного Еддісона Дженкінса.

Некрологи від друзів і поминки з пиріжками: в Україні можна замовити нову послугу від стресу

Джерело: focus.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua