Смертельна ДТП на Донеччині: маршрутка зіткнулася із вантажівкою

26 жовтня 2024 р. 20:59

26 жовтня 2024 р. 20:59


У суботу, 26 жовтня, в Покровському районі Донеччини маршрутне таксі з пасажирами потрапило в ДТП. Загинув водій , 10 пасажирів отримали поранення . Про це повідомили у ДСНС Донецької області.

Аварія сталася вдень на ділянці автомобільної дороги між Родинським та Гришиним.

«Унаслідок лобового зіткнення маршрутного таксі та вантажного автомобіля загинув водій маршрутки. Десять пасажирів отримали поранення», – ідеться у повідомленні.

Смертельна ДТП на Донеччині: маршрутка зіткнулася із вантажівкою фото 1

На місці події працювали рятувальники , які деблокували тіло загиблого чоловіка з мікроавтобуса.

Смертельна ДТП на Донеччині: маршрутка зіткнулася із вантажівкою фото 2

Раніше у місті Вишневе, що на Київщині, сталася смертельна аварія . Водій вантажівки не встиг загальмувати біля пішохідного переходу і збив чоловіка.

Нагадаємо, на Обухівщині водій скоїв смертельний наїзд на жінку, яка стояла на проїзній частині. Правоохоронці попередньо встановили, що 33-річний водій автомобіля Renault, рухаючись у крайній правій смузі, скоїв наїзд на жінку, яка стояла на проїзній частині. Внаслідок ДТП, 49-річна потерпіла загинула на місці події.

Також 21 жовтня, у Києві сталася моторошна аварія за участі вантажівки та маршрутки. Як зазначалося, на вулиці Вадима Гетьмана вантажівка вʼїхала в маршрутку. Унаслідок ДТП в Солом’янському районі, де вантажівка вʼїхала в маршрутку, загинула 72-річна пасажирка та ще п’ятеро осіб травмовано.

Смертельна ДТП на Донеччині: маршрутка зіткнулася із вантажівкою

Джерело: Главком

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua