Уламок російського «Шахеда» вбив учительку з Борисполя

26 жовтня 2024 р. 20:59

26 жовтня 2024 р. 20:59


Унаслідок ворожої атаки з 25 на 26 жовтня на Київщині загинула вчителька трудового навчання Бориспільського ліцею «Лідер» Лариса Баталко. Про це повідомила колега загиблої, завідувачка відділу Управління освіти і науки Бориспільської міської ради у 2008-2016 роках Людмила Мозгова.

Вона розповіла, що Лариса Баталко брала участь в конкурсі «Вчитель року» та «передавала дітям любов до рукоділля як мистецтва та продовження народної традиції ».

«Лариса Володимирівна після успішного виступу на конкурсі подарувала мені червоні маки ручної роботи, які й досі прикрашають мою оригінальну сукню. Червоне на чорному. Як символ пам'яті про прекрасного педагога, щиру людину, віддану професії вчителя», – додала Людмила Мозгова.

Нагадаємо, унаслідок нічної ворожої атаки на Київську область постраждала дитина , рятувальники ліквідували дві пожежі.

Також очільник Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив, що померла жінка 1968 року народження. Через падіння уламків ворожих цілей вона отримала поранення в області живота.

Нагадаємо, російські окупанти протягом ночі завдавали атаки дронами та ракетами по території України. На Київщині в Ірпені внаслідок влучання БпЛА у житловий будинок спалахнула пожежа.

Також вночі повідомлялось, що ворог масовано атакував регіони України. Відомо про жертви у Дніпрі. У Києві внаслідок атаки БпЛА загинула дівчинка.

Уламок російського «Шахеда» вбив учительку з Борисполя

Джерело: Главком

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua