Путін заявив про "різні варіанти відповідей" на можливий дозвіл бити углиб РФ

27 жовтня 2024 р. 16:04

27 жовтня 2024 р. 16:04


Російський правитель Володимир Путін заявив, що Міноборони РФ працює над різними способами реагування на можливий дозвіл США та союзників на далекобійні удари України вглиб російської території західною зброєю.

Джерело : Путін в інтерв'ю російському пропагандисту Павлу Зарубіну, повідомляє " Європейська правда "

Деталі : За словами Путіна, ще занадто рано говорити, як саме Росія відреагує на такий крок. Але, з його слів, Москва "повинна буде" відповісти.

"Звичайно, ми повинні будемо на це відповідним чином реагувати. Як реагувати, коли, де конкретно – про це поки рано говорити. Зрозуміло, що наше військове відомство над цим працює і буде пропонувати різні варіанти відповідей", – сказав Путін.

Він заявив, що тільки офіцери НАТО зможуть вести вогонь з такої зброї, і що їм потрібно буде використовувати дані західних супутників для націлювання. Тому питання насправді полягає в тому, "чи дозволять вони собі завдати удару вглиб території Росії чи ні".

Що передувало : Лише за кілька тижнів до президентських виборів у США Путін змінив російську ядерну доктрин у, аби залякати Захід у відповідь на обговорення дозволу щодо далекобійних ударів по РФ.

У ЄС заявили, що нові ядерні погрози Путіна не змінять позицію Європейського Союзу щодо продовження підтримки України.

Президент Польщі Анджей Дуда вважає, що Путін лише повторює те, що було закріплено в російській військовій доктрині протягом багатьох років.

Путін заявив про "різні варіанти відповідей" на можливий дозвіл бити углиб РФ

Джерело: pravda.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua