Росіяни вдарили КАБами по Харкову: відомо про 3-х постраждалих, є руйнування

27 жовтня 2024 р. 22:06

27 жовтня 2024 р. 22:06


Мер Харкова Ігор Терехов повідомив про вибухи у місті, росіяни запустили КАБи. Відомо про 3-х постраждалих у Салтівському та Шевченківському районах.

Пряма мова Терехова : "У Харкові чутно вибухи. Місто під атакою ворожих КАБів".

Деталі : Він закликав харків’ян бути обережними та попередив про можливі повторні запуски.

Терехов уточнив, що попередньо було чотири удари по місту у трьох районах - Шевченківському, Київському та Салтівському. "Щодо постраждалих та руйнувань - інформація уточнюється", - зазначив мер.

Оновлено . Мер Харкова повідомив що у Салтівському районі внаслідок "прильоту" пошкоджено приватний будинок, постраждала жінка.

Також є пошкодження приватних будинків у Шевченківському районі. Інформації про постраждалих з цього місця прильоту не надходило.

Терехов повідомив, що у Шевченківському районі на дану хвилину також одна постраждала жінка. "У Шевченківському районі, внаслідок удару КАБом, зруйновано приватний будинок. Двоє постраждалих госпіталізовані. Огляд місць прильотів триває", - написав мер.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, в Шевченківському районі Харкова постраждали дві людини - 51-річний чоловік та 76-річна жінка. Вони госпіталізовані до медичного закладу.

Росіяни вдарили КАБами по Харкову: відомо про 3-х постраждалих, є руйнування

Джерело: pravda.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua