Кількість постраждалих унаслідок атаки РФ на Харківщину зросла до 21, з них 5 дітей

28 жовтня 2024 р. 10:09

28 жовтня 2024 р. 10:09


Росіяни ввечері 27 жовтня та в ніч на 28 жовтня росіяни вдарили керованими авіабомбами по Шевченківському, Салтівському та Холодногірському районах Харкова, а також з реактивної системи залпового вогню "Торнадо-С" атакували місто Чугуєв Харківської області, внаслідок чого постраждала 21 людина, з них 5 дітей.

Дослівно ДСНС: "Ввечері та вночі ворог завдав ударів по Шевченківському, Салтівському та Холодногірському районах міста Харкова, а також по місту Чугуєву Харківської області. Сталися руйнації та пошкодження житлової інфраструктури".

 

Деталі: Зазначається, що у Холодногірському районі міста Харкова тривають аварійно-рятувальні роботи. За словами мера міста, наразі відомо про сімох постраждалих, у тому числі дівчину 16-ти років. Також окупанти пошкодили перекриття між 8 та 9 поверхами та зруйнували три квартири.

 

Терехов також повідомив про трьох поранених в Салтівському районі та трьох у Шевченківському.

Згодом очільник ОВА зазначив, що в місті Чугуєві внаслідок обстрілу горіла господарча споруда. Постраждали 8 людей, з них 5 дітей. Від госпіталізації всі відмовились.

Оновлено: О 9: 29 у Харківській обласній прокуратурі уточнили, що у Салтівському районі загарбники влучили у подвір'я приватного будинку. Постраждали двоє чоловіків 63 і 77 років та 76-річна жінка, у них стресова реакція. Пошкоджено готель, господарські споруди та житлові будинки.

У Шевченківському районі ворог також обстріляв приватні будинки. Поранені 51-річний чоловік і 76-річна жінка, а 62-річна жінка отримала стресову реакцію.

Також за попередніми даними, росіяни гатили по Харкову ФАБ-250 з УМПК з Бєлгородської області РФ.

Крім того, слідчі визначили, що атакували місто Чугуїв з реактивної системи залпового вогню "Торнадо-С". Там постраждали 8 людей, серед них четверо хлопчиків 1, 6, 10 та 12 років. У дітей діагностували гостру реакцію на стрес.Також окупанти пошкодили приватні домоволодіння та господарчі споруди.

Передісторія:

Кількість постраждалих унаслідок атаки РФ на Харківщину зросла до 21, з них 5 дітей

Джерело: pravda.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua