В Одесі під час повітряної тривоги пролунали вибухи

19 вересня 2023 р. 02:52

19 вересня 2023 р. 02:52


В Одесі вночі 19 вересня під час повітряної тривоги пролунало кілька вибухів . У регіоні є загроза застосування ударних дронів-камікадзе.

Про це повідомляє " Суспільне ".

Офіційні джерела про причини та наслідки вибухів не повідомляють. Жителів міста та області до закінчення повітряної тривоги закликають залишатися в укриттях, або по можливості дотримуватися правила "двох стін". У Повітряних силах ЗСУ раніше попереджали про загрозу ударів дронів-камікадзе в області.

Мапа тривог з сайту alerts.in.ua

У ніч на 18 вересня 2023 року ворог також атакував Україну ударними безпілотниками типу Shahed-136/131 та крилатими ракетами повітряного базування Х-101/Х-555/Х-55. Сили протиповітряної оборони знищили 18 "шахедів" і 17 крилатих ракет.

Під ударом ворога знову перебував Ізмаїльський район. Наші Сили протиповітряної оборони знищили 11 ударних безпілотників над Одеською областю. Постраждалих серед цивільних не було, однак зафіксовано влучання в рекреаційну інфраструктуру Вилково. Внаслідок цього виникла пожежа.

Нагадаємо, у ніч на 17 вересня російські загарбники здійснили змішану атаку на Україну . Р ечниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк зазначала, що окупанти використали дрони-камікадзе та ракети, аби заплутати нашу протиповітряну оборону : повітряні цілі змінювали напрямок та виконували складні маневри.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

В Одесі під час повітряної тривоги пролунали вибухи

Джерело: trueua.info (Політика)