В Барській громаді жінка під час сварки вбила чоловіка ножем

03 вересня 2024 р. 14:10

03 вересня 2024 р. 14:10


В Барській громаді 31 серпня працівники поліції затримали 62–річну жінку, яка під час конфлікту вдарила співмешканця ножем. Від отриманого поранення 65-річний потерпілий загинув на місці. Жінку затримали за місцем вчинення злочину. До обрання запобіжного заходу вона перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. Про це повідомляє поліція Вінницької області.

За словами начальника відділення поліції № 1 Жмеринського райвідділу Віктора Гончара, між цивільним подружжям виник конфлікт під час вживання алкогольних напоїв.

В ході суперечки жінка кухонним ножем вдарила чоловіка в область грудної клітини. Отримане ушкодження стало для потерпілого несумісним з життям.

Поліцію викликав син потерпілого. Поліцейські затримали підозрювану за місцем вчинення правопорушення. На місці події слідчі вилучили ніж та інші речові докази.

За процесуальним керівництвом Барського відділу Жмеринської окружної прокуратури, слідчі повідомили правопорушниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. За такий злочин жінці загрожує до 10 років ув’язнення.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Реклама

В Барській громаді жінка під час сварки вбила чоловіка ножем

Джерело: barnews.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua