Вісім мобільних груп з протидії спалювання сухої трави створили у Вінниці

04 вересня 2024 р. 18:38

04 вересня 2024 р. 18:38


Для протидії спалювання сухої рослинності та інших правопорушень на території Вінницької міської територіальної громади були створені вісім мобільних груп. Патрулі підпорядковуватимуть “Муніципальній варті”.

Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

У разі виявлення подібних випадків, інспектори складатимуть протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУПаП і за порушення вимог Правил благоустрою. Сума штрафів передбачає від 340 грн до 1360 грн.

“Вісім мобільних груп щоденно патрулюватимуть територію Вінницької громади на предмет спалювання сухої рослинності. Звісно, особлива увага буде сконцентрована на приватному секторі, де мешканці прибирають городину та спалюють рештки рослинного походження. Навіть якщо інспектори зафіксують залишки згарища – це вже буде підставою для того, щоб притягнути до відповідальності власника домоволодіння”, – говорить начальник комунального підприємства “Муніципальна варта” Віталій Чигур .

Начальник комунального підприємства також закликав вінничан не ігнорувати правила та повідомляти про порушників до Ситуаційного центру (067 4-102-101) чи Цілодобової варти (1560, 0800 60 1560).

Вісім мобільних груп з протидії спалювання сухої трави створили у Вінниці

Джерело: misto.vn.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua