Спортивна спільнота Вінницької громади вчергове підсилила оборонців

05 вересня 2024 р. 16:00

05 вересня 2024 р. 16:00


Підсилення отримали тренери, які служать у ЗСУ. Це дрони, плитоноски, деталі для ремонту техніки, паливо для машин, акумулятори для квадрокоптера, Starlink та «кікімори».

Про це ідеться на сайті міської ради. Як розповів голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський, працівники спортивної галузі міста з перших днів війни допомагають воїнам.

«Чому ми займаємось допомогою нашим бійцям? Відповідь проста і зрозуміла: коли наші воїни отримують підтримку, коли вони забезпечені всім необхідним – від одягу до обладнання, – це дає їм впевненість і сили для подолання будь-яких труднощів. Тепло і комфорт, навіть у найскладніших умовах, є критично важливими для морального та фізичного стану наших воїнів. Саме тому, попри обмежені ресурси, ми продовжуємо свою місію підтримки, – говорить Сергій Краєвський. – Від зарплатні ми віддаємо 5% – це наш маленький, але вагомий внесок у загальну справу. Проте, розуміємо, що цих коштів недостатньо, адже бачимо, який великий обсяг допомоги потрібен для забезпечення всіх потреб наших військових».

Він зазначив, що нещодавно спорткомітет спільно з міськими дитячо-юнацькими спортивними школами та Центральним міським стадіоном придбали необхідне обладнання для оборонців. Підсилення отримали тренери, які служать у Збройних Силах України.

«Наша команда докладає максимум зусиль, щоб допомогти оборонцям, тому й оперативно реагуємо на їхні запити. Зокрема, придбали Starlink, дрони, плитоноски, деталі для ремонту техніки, акумулятори для «мавіка», «кікімори», подбали й про паливо для машин. Окрім цього, ми також підтримуємо вихованців наших ДЮСШ, які втратили батьків на війні, і щомісячно допомагаємо нашим колегам, що боронять нас з перших днів війни. Наразі ми опікуємося 17 працівниками спортивної галузі міста, які воюють на фронті», – наголосив голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський.

Спортивна спільнота Вінницької громади вчергове підсилила оборонців

Фото: Вінницька міська рада

Спортивна спільнота Вінницької громади вчергове підсилила оборонців

Джерело: mistonadbugom.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua