Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб передав Третій штурмовій бригаді 200 FPV-дронів

06 вересня 2024 р. 12:34

06 вересня 2024 р. 12:34


Команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу передала оборонцям легендарної третьої штурмової бригади 200 FPV-дронів покращеної модифікації.

Захисникам Третьої штурмової бригади команда МКГШ допомагає на постійній основі. За словами одного із співзасновників Штабу, міського голови Вінниці Сергія Моргунова, це вже восьма передача для оборонців бригади.

Військовий з позивним «Тубус» також розповів, що наразі бригада виконує бойові завдання на Східному напрямку, і потреба в FPV-дронах є постійною та значною:

– Дрони – це розхідний матеріал, – каже військовий. І ми щиро вдячні команді Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу та його очільнику Володимиру Гройсману за завжди вчасну та суттєву допомогу. Впевнені, що дрони покращеної модифікації, які ми отримуємо вперше, ефективно зарекомендують себе в бою.

Нагадаємо, що FPV-дрони покращеної модифікації мають карбоновий корпус, потужнішу батарею, здатні протриматися в повітрі не 8, а 15 хвилин та підіймати вантаж вагою 1,5 кг (замість звичних 900 грамів).

Зазначимо, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено в березні 2022-го року спільним рішенням вінницької обласної та міської рад. Штаб створено на період дії воєнного стану для координації зусиль місцевого самоврядування, бізнесу та волонтерів по допомозі силам оборони України. Очолює штаб Володимир Гройсман.

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб передав Третій штурмовій бригаді 200 FPV-дронів

Джерело: cvd.vn.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua