Скільки медалей здобули вінницькі спортсмени на турнірі з греко-римської боротьби?

06 вересня 2024 р. 14:24

06 вересня 2024 р. 14:24


За інформацією Вінницької міської ради сім вихованців міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» успішно виступили на змаганні та здобули дві золоті, три срібні та дві бронзові нагороди.

Як розповів тренер-викладач МК ДЮСШ «Вінниця» Вячеслав Орлюк, у турнірі взяли участь близько 300 борців із 28 команд світу.

Вихованці нашої вінницької міської спортшколи, показали наступні результати: Кіріл Савельченко та Тимур Король посіли найвищу сходинку п’єдесталу. Срібло змагань завоювали Давид Король, Вадим Герасимчук, Данило Соловей. Бронзовими призерами стали Захар Заєць та Нікіта Мірошник.

«Для вінницьких спортсменів цей турнір був вагомим, адже він дав можливість нашим вихованцям випробувати свої сили на міжнародному рівні серед сильних суперників. Також організатори турніру внесли нас до спеціального списку, а це означає, що ми отримуватимемо запрошення на подібні змагання в майбутньому. Зазначу, що дуже сильними були наші суперники з Польщі та Естонії, а відтак діти мали змогу відчути неабияку конкуренцію», – зазначив тренер-викладач МК ДЮСШ «Вінниця» Вячеслав Орлюк .

Також він підкреслив, що на даному турнірі була інша система боротьби, ніж зазвичай.

«”Koblenz Cup” – це турнір, де нашим спортсменам довелось змагатися навіть між собою, а також були представниці серед дівчат», – ділиться Вячеслав Орлюк .

Зазначимо, у підсумку турніру команда України посіла перше місце.

Скільки медалей здобули вінницькі спортсмени на турнірі з греко-римської боротьби?

Джерело: cvd.vn.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua