У дев’яти будинках у Вінниці відремонтували системи водопостачання

07 вересня 2024 р. 09:20

07 вересня 2024 р. 09:20


В межах підготовки до опалювального сезону у Вінниці завершили ремонт будинкових мереж холодного водопостачання та каналізування житлового будинку на вулиці Нечуя Левицького, 8. Це вже дев’ятий будинок, де виконали такі роботи з початку року.

Про це повідомили в Департаменті житлового господарства.

В межах робіт тут замінили зношені чавунні труби сучасними поліетиленовими. Це допоможе запобігти аварійним поривам мереж та збільшить їхній термін експлуатації.

Як повідомив директор департаменту житлового господарства міськради Віталій Місецький, роботи виконали на умовах співфінансування з мешканцями будинку. Левову частку витрат профінансували коштом міського бюджету.

«Підрядник надав 10 років гарантійного обслуговування відремонтованих мереж. Раніше цього року місті з допомогою міського бюджету оновили внутрішньобудинкові мережі за наступними адресами: вул. Лялі Ратушної, 130; вул. Келецька, 128; вул. Чорновола, 6; пров. Цегельний, 14 та вул. Стрілецька, 93 – оновили будинкові системи теплопостачання. На вул. А. Бортняка, 14 замінили систему холодного водопостачання. В багатоповерхівках на вул. Олега Антонова, 42 та вул. Олега Антонова, 46 – відремонтували системи каналізування та холодного постачання», – йдеться у повідомленні.

Наразі підрядники проводять капремонт будинкової мережі опалення на вулиці Келецькій, 136

У дев’яти будинках у Вінниці відремонтували системи водопостачання

Джерело: news.vn.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua