Спортсмени з Вінниці перемогли на міжнародному турнірі з греко-римської боротьби в Німеччині

07 вересня 2024 р. 17:15

07 вересня 2024 р. 17:15


З 30 серпня по 1 вересня у німецькому місті Кобленц відбувся міжнародний турнір з греко-римської боротьби «Koblenz Cup». В змаганні взяли участь близько 300 борців із 28 команд з різних країн світу. Серед учасників турніру були й вихованці міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця», які здобули сім нагород: дві золоті, три срібні та дві бронзові медалі.

Тренер МК ДЮСШ «Вінниця» В’ячеслав Орлюк розповів про результати своїх підопічних. Кіріл Савельченко та Тимур Король вибороли золоті медалі, піднявшись на найвищу сходинку п’єдесталу. Срібні нагороди завоювали Давид Король , Вадим Герасимчук та Данило Соловей , а бронзу отримали Захар Заєць та Нікіта Мірошник .

Також тренер додав, що цей турнір мав дещо іншу систему змагань, де спортсменам доводилося боротися навіть між собою, а серед учасників були і дівчата. Крім того, українська команда була внесена до спеціального списку, що забезпечить їм запрошення на подібні міжнародні турніри в майбутньому.

У підсумку команда України зайняла перше місце на турнірі «Koblenz Cup», підтвердивши свій високий рівень на світовій арені.

греко Спортсмени з Вінниці перемогли на міжнародному турнірі з греко-римської боротьби в Німеччині

Спортсмени з Вінниці перемогли на міжнародному турнірі з греко-римської боротьби в Німеччині

Джерело: news.vn.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua