У Жмеринці з нагоди професійного свята фахівцям газової галузі подякували за працю

07 вересня 2024 р. 23:31

07 вересня 2024 р. 23:31


Щороку у другу неділю вересня своє професійне свято відзначають люди, який ми завдячуємо теплом в оселях та теплою їжею на столі. В народі їх називають «газовиками». Їх праця часом не помітна, але надзвичайно важлива.

Напередодні професійного свята у Жмеринці привітали колектив Жмеринського відділення АТ «Вінницягаз» на чолі з Євгеном Кудлаєнко та подякували за щоденну працю, самовідданість і незламність, оперативність у моменти відновлення газопостачання для населення внаслідок ворожих дронів і ракет та надійність у супротиві агресору.

Автор: Жмеринка.city

З нагоди професійного свята привітати працівників Жмеринського відділення АТ «Вінницягаз» завітали начальник Жмеринської районної військової адміністрації Інна Цимбал, заступник міського голови Ольга Боровська , керуюча справами міськвиконкому Оксана Свистун та директор з безпеки обласної філії ТОВ «Вінницягаз» Олександр Федорович.

Заступник міського голови Ольга Боровська та керуюча справами міськвиконкому Оксана Свистун від імені виконавчого комітету та секретаря Жмеринської міської ради Вадима Кожуховського привітали колектив Жмеринського відділення АТ «Вінницягаз» та відзначили працівників підприємства почесними грамотами, квітами і грошовими винагородами.

Начальник Жмеринського управління з експлуатації газового господарства Вінницької філії «Газорозподільні мережі України» Євген Кудлаєнко висловив слова підтримки та вдячності усьому колективу, які, незважаючи на виклики сьогодення, цілодобово стоять на варті безпеки та комфорту людей. Побажав колегам достатку, міцного здоров’я та мирного неба.

Ольга Боровська вручила Подяку від імені виконавчого комітету Жмеринської міської ради усьому трудовому колективу в особі Євгена Кудлаєнка.

«Переконана, що лише злагоджена робота кожного може привести до гарного результату. Тому хочу зазначити, що кожен з Вас робить велику роботу, бо Ви несете тепло, а це надзвичайно важливо. Хочу від імені нашого органу самоврядування побажати людських речей: отримувати тепло – і в побуті і людське, бути здоровими і жити в мирі», - зазначила заступник міського голови Ольга Боровська.

Слова подяки, грошові винагороді та Почесні грамоти працівники підприємства отримали від Жмеринської районної військової адміністрації та Вінницької філії ТОВ «Газорозподільні мережі України».

Дякуємо усім працівникам нелегкої, але почесної професії, від знань та майстерності яких залежить наше світле та тепле майбутнє!

Реклама

У Жмеринці з нагоди професійного свята фахівцям газової галузі подякували за працю

Джерело: zhmerynka.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua