Доглядальниця планувала отруїти підопічну: правоохоронці Вінниці упередили вбивство

07 вересня 2024 р. 23:48

07 вересня 2024 р. 23:48


Вінницький міський суд розглядає справу щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для жінки, яка підозрюється у вчиненні замаху на життя своєї підопічної.

Судом встановлено,  що у підозрюваної з жінкою похилого віку, в якої у власності є квартира у м. Вінниці, укладено договір довічного утримання. Відповідно до  договору, підозрювана доглядала за жінкою похилого віку, а у разі смерті, доглядальниця набуває права власності на зазначену квартиру.

Бажаючи заволодіти квартирою, у підозрюваної виник умисел на позбавлення життя літньої жінки. Реалізуючи свій план, підозрювана консультувалася із медичним працівником щодо препаратів, які можуть погіршувати стан здоров’я людини.

Через деякий час, усвідомивши можливість настання негативних наслідків,  медичний працівник звернулася до правоохоронних органів та повідомила про такі факти. Про це повідомляють у Вінницькому міському суді.

“Через деякий час, усвідомивши можливість настання негативних наслідків, медичний працівник звернулася до правоохоронних органів та повідомила про такі факти. Після цього, діючи під контролем працівників правоохоронних органів, медик, зав’язалася з підозрюваною та повідомила про інший сильнодіючий препарат та можливість його отримання. У ході слідчого експерименту, медичний працівник передала підозрюваній ампули з імітацією сильнодіючого препарату, вживання якого може викликати смерть. Після цього підозрювану затримали працівники поліції” , – йдеться у повідомленні.⠀⠀

Доглядальниця планувала отруїти підопічну: правоохоронці Вінниці упередили вбивство

Джерело: misto.vn.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua