Фонд громади Барі анонсував продовження конкурсу "Урожайний шлях", а дітям подарував хромбуки

08 вересня 2024 р. 00:14

08 вересня 2024 р. 00:14


БО "Фонд громади "Барі" продовжує свою волонтерську роботу та нещодавно відзвітував про проведення акції для дітей, а також анонсував продовження конкурсу "Урожайний шлях".

Хромбуки для молоді

Перед початком нового навчального року Фонд громади "Барі" провів благодійну акцію для молоді із малозабезпечених родин Барської громади. 30 серпня Фонд громади "Барі" провів акцію для молоді. 14 дітей з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребували гаджетів для навчання, отримали Chromebook для покращення своїх освітніх можливостей. Це - учні і студенти з м. Бар та місцевих сіл.

Акція відбулася завдяки підтримці ГО "Подільський Біорегіон" та Nova Ukraine.

"Урожайний шлях"

Друга новина від Фонду - продовження конкурсу "Урожайний шлях". Це буде вже четвертий етап. За три етапи конкурсу 16 переможців з Барської громади сумарно закупили необхідного обладнання для городництва та посадкового матеріалу на суму 623492 грн. Найпопулярніші товари, які купували переможці - теплиці, культиватори, добрива та системи зрошування.

Отже, Національна мережа розвитку локальної філантропії, знову запускає видачу фінансової допомоги в рамках агропроєкту “Урожайний шлях”. Проєкт обіцяють розпочати з серії тренінгів, після яких буде і сам конкурс. Найбільшу суму, яку можна виграти - 40 тис. грн.

Про початок проєкту обіцяють повідомити згодом.

Реклама

Фонд громади Барі анонсував продовження конкурсу

Фонд громади Барі анонсував продовження конкурсу "Урожайний шлях", а дітям подарував хромбуки

Джерело: barnews.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua