На Вінниччині сталося 35 пожеж

12 вересня 2024 р. 18:23

12 вересня 2024 р. 18:23


Минулої доби у Вінницькій області ліквідовано 35 пожеж, де 28 загорянь сталося в природних екосистемах, площею понад 20 га.

Про це повідомили в ГУ ДСНС у Вінницькій області.

«Серед причин виникнення – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб, потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал та дитячі пустощі з вогнем. Так, внаслідок займання сухої рослинності в смт Брацлав зайнялося 7 вуликів. Пожежу ліквідували вогнеборці місцевої пожежної команди.

У селі Тишківка Краснопільської громади Гайсинського району та селі Павлівка Крижопільської громади, внаслідок займання сухої трави загорівся піднавіс з дровами та господарчі будівлі», – йдеться у повідомленні.

Також минулої доби бійці ДСНС ліквідували пожежі на території приватних домоволодінь в місті Жмеринка, селі Рахни Лісові Шпиківської громади й селі Сербинівці Северинівської громади.

Ліквідовано також пожежу в приватному житловому будинку в селі Гурівці Глуховецької громади Хмільницького району, де зайнялося через коротке замикання електромережі. Внаслідок чого, полум’ям знищено металеву покрівлю на площі 100 кв.м та домашні речі.

На Вінниччині сталося 35 пожеж

На Вінниччині сталося 35 пожеж

Джерело: news.vn.ua