У Вінниці жінка побила дівчину через собаку: подробиці

16 вересня 2024 р. 11:02

16 вересня 2024 р. 11:02


У Вінниці на Вишеньці у дворі багатоповерхівки через вигул тварини виник конфлікт. В результаті чого жінка завдала тілесних ушкоджень неповнолітній дівчині (ч. 1 ст. 125 КК України). Подія сталась два роки тому.

За нанесення легких тілесних ушкоджень неповнолітній, жінці присудили 850 грн штрафу. Проте прокурор та обвинувачена подали апеляцію на вирок Вінницького міського суду. Вінницький апеляційний суд розглядатиме справу у вересні цього року.

З матеріалів справи відомо, що конфлікт виник з приводу вигулу собаки.

Неповнолітня Анастасія, якій на той час було 15 років, у суді розповіла, що разом з подругою вигулювали собаку на повідку породи «Джек Рассел Тер`єр». Неподалік кафе «Теремок» сіли на лавку, навпроти них сиділи двоє жінок, біля яких грались їхні діти. Через деякий час собака вирвала повідок та побігла за кішкою, що пробігала поруч. Тоді одна з жінок підійшла почала кричати, погрожувати, а потім тягала дівчину за волосся.

Катерина, свою вину не визнала. Вона розповіла, що з сусідкою та дітьми прийшли на дитячий майданчик. Потім прийшли дівчата з собакою. Їх діти пробігли біля дівчат та собаки після чого собака побігла за дітьми. Діти злякались та розбіглись. Тому за словами жінки вона зробила неповнолітній зауваження що собака без намордника, попросила забрати, але дівчина відмовилась.

У Вінниці жінка побила дівчину через собаку: подробиці

Джерело: cvd.vn.ua