Студенти з різних навчальних закладів побували на Вінницькій птахофабриці на ЗооВетХакатоні

19 вересня 2024 р. 19:36

19 вересня 2024 р. 19:36


Вінницька птахофабрика гостинно зустріла 32 студенти з різних навчальних закладів України на MHP ZooVet Hackathon. Метою заходу було об’єднати студентів ветеринарної медицини, санітарії та технології переробки продукції тваринництва.

Це важливий крок для залучення молоді до роботи в компанії МХП, – повідомили на підприємстві.

Протягом трьох днів учасники ознайомилися з реальними виробничими процесами та отримали унікальний досвід.

У перший день студенти відвідали молочну ферму «МХП – Зернопродукт Вінницький Хаб», а наступного дня побували на інкубаторі та виробничих дільницях Вінницької птахофабрики.

Кожен день завершувався конференціями з експертами, на яких учасники обговорювали побачене та ставили питання.

Євгеній Бойко , директор департаменту птахівництва, поділився:

«Я розпочав свій кар’єрний шлях в МХП ще 17 років тому, коли компанія тільки набирала обертів. Сьогодні МХП — це міжнародна компанія, яка працює в різних країнах і постійно розвивається. Важливо розуміти, що наш успіх залежить від людей. Ми інвестуємо в наших спеціалістів, створюючи всі умови для їхнього професійного зростання. МХП не просто надає роботу — ми розвиваємо лідерів, які здатні приймати рішення та впроваджувати інновації».

Герман Купріянов , студент-ветлікар із Білоцерківського НАУ, сказав:

«Раніше я вже проходив стажування на птахофабриці «Перемога Нова», тому трохи знайомий із МХП. Однак мені було дуже цікаво побачити інші фабрики компанії. Коли дізнався про хакатон — вирішив не пропускати цей шанс. Пройшов тестування і потрапив до списку учасників. Для мене це дуже важливо, оскільки я давно цікавлюсь вирощуванням птиці та планую будувати кар’єру саме в цій сфері. Екскурсія на Вінницьку птахофабрику — це крута можливість. Я отримав відповіді на всі свої питання і наочно побачив як працює такий потужний механізм».

У компанії МХП зазначили, що продовжують інвестувати в молодь, надаючи їм сучасні знання, практичний досвід і підтримку для подальшого професійного зростання.

Студенти з різних навчальних закладів побували на Вінницькій птахофабриці на ЗооВетХакатоні

Студенти з різних навчальних закладів побували на Вінницькій птахофабриці на ЗооВетХакатоні

Джерело: news.vn.ua