У Жмеринці для дружин захисників влаштували заняття з йоги та арт-терапію

13 жовтня 2024 р. 18:02

13 жовтня 2024 р. 18:02


У Молодіжному центрі в Жмеринці відбулась нова творча зустріч з метою підтримати емоційний стан дружин наших захисників.

Відділ молоді і спорту Жмеринської міської ради спільно з фахівцями Центру надання соціальних послуг та тренером з йоги Іриною Данилюк провели зустріч із дружинами військовослужбовців.

Автор: Жмеринка.city

Психолог Анастасія Сарафенюк за допомогою арт-терапії та спеціальних вправ поспілкувалась з жмеринчанками і дала корисні поради щодо психоемоційного здоров’я.

Анастасія розповіла, що нещодавно у Жмеринці відкрили простір «Дбаю про себе» по вулиці Училищній, 9, де надають безкоштовну медичну, психологічну, гуманітарну та реабілітаційну допомогу постраждалим внаслідок війни.

Ірина Данилюк провела майстер-клас із йоги, за допомогою спеціальних вправ на дихання та розтяжку допомогла дівчатам і жінкам відпочити та спробувати новий вид фізичного навантаження і водночас релаксу.

Організатор зустрічі головний спеціаліст відділу молоді і спорту Жмеринської міської ради Ангеліна Бондаренко розповіла, що кожного тижня у громаді проводять подібні заходи, запросила долучатись до спортивного руху, повідомила про гуртки і секції для дітей.

За новинами і повідомленнями можна слідкувати на сторінці відділу молоді і спорту.

Ангеліна Бондаренко створила неймовірну атмосферу за столом із білосніжною скатертиною та осінніми дарами.

За горнятком кави, чаю з лимоном жінки ділились своїми думками, турботами, питаннями, на які шукають відповіді.

Соціальний працівник Ярина Бульба розповіла про Мобільну бригаду і спільноту психологів, які співпрацюють з різними службами заради надання психологічної допомоги населенню. Власниця кавʼярні «Воля» Ірина підготувала до зустрічі смачні тортики і тістечка.

Заняття з йоги Ірина Данилюк проводить на базі басейну о 9.00 в середу і п’ятницю.

Отримати психологічну допомогу можна у просторі «Дбаю про себе» по вул. Училищна, 9.

Реклама

У Жмеринці для дружин захисників влаштували заняття з йоги та арт-терапію

Джерело: zhmerynka.city